Werkvoorbereider Refit Project(en)

Wat kan je verwachten?

Kun jij zelfstandig refit projecten voorbereiden en uitvoeren? Dan zoeken we jou! We zijn namelijk opzoek naar een werkvoorbereider voor refit projecten. Hierbij bereid je zelfstandig refit projecten voor en voer je deze eventueel (gedeeltelijk) uit.

WAAR 

KM Yachtbuilders bouwt aluminium schepen geheel naar wens van de klant in Makkum (Frl.) en doet het totale bouwproces op hun eigen werf. Ook in 2023/2024 staat het orderboek weer helemaal vol. We zijn een 24m. expeditieschip, een 20m hybride motorjacht en twee zeiljachten aan het bouwen. Daarnaast zijn er nog een aantal schepen in aanbouw en zijn we druk met grote refit projecten.  Wij zoeken op dit moment een werkvoorbereider voor een refit project.

WAT  

Het betreft een specifiek refit project voor de systemen en elektrische schema’s. De werkzaamheden zijn:

 • Tekeningen maken voor de systemen en elektrische schema’s m.b.v. autoCAD
 • Voortgangsbewaking eigen werk en identificeren van projectrisico’s
 • Organisatie van kwaliteitscontrole, keuringen van project en project evaluatie
 • (Gedeeltelijke) uitvoering van onderstaande werkzaamheden is een pré
  • Complete airco systemen vervangen
  • Plc vervangen voor harde schakelaars
  • Mastervolt systeem vervangen
  • Compleet Navigatiesysteem vervangen van Raymarine naar B&G

WANNEER + HOE

Jij kunt starten in februari/maart as. bij ons op de werf. Het liefst als ZZP’er, maar andere constructies zijn mogelijk in overleg. Naar schatting duurt dit project 3 maanden, daarnaast is er uitzicht op andere refit projecten.

WIJ

KM Yachtbuilders is een modern bedrijf met een no-nonsense mentaliteit waarbij ontwikkeling en samen navigeren centraal staan.

Wij zoeken iemand die:

Jij kunt zelfstandig een refit project voorbereiden en eventueel (gedeeltelijk) uitvoeren. Je communiceert hierin vaardig met onze verkoper en de klant waarbij kwaliteit en klanttevredenheid hand in hand samengaan. Daarbij heb je een technisch creatief denkvermogen.

Solliciteer direct

Of stuur je motivatie + CV naar werken@kmy.nl