Vacature
Stagiair HRM

Wat kan je verwachten?

Ben jij op zoek naar een stageplek in de boeiende wereld van Human Resource Management? Zoek niet verder! KM Yachtbuilders heeft een geweldige kans voor jou om je (tweede) stage te lopen in ons dynamische en no-nonsense bedrijf.

Bij KMY Yachtbuilders krijg je de kans om je tanden te zetten in diverse facetten van het HRM-vak. Van werving en selectie tot arbozaken, personeelsdossiers, wet- en regelgeving, en het onderhouden van contacten met medewerkers en leidinggevenden. Je zult de kans krijgen om onze organisatie te helpen professionaliseren en nog veel meer. Na een grondige inwerkperiode kun je zelfstandig HRM-werkzaamheden uitvoeren, uiteraard met de juiste begeleiding. Daarnaast heb je ruimte om te werken aan je stageopdracht.

We bieden we een uitdagende stageplek waarin je de ruimte krijgt voor eigen inbreng, de mogelijkheid hebt om het HRM-vak professioneel in de praktijk te brengen en jezelf verder te ontwikkelen. Ons HRM-team bestaat uit een ervaren HRM-adviseur en een medewerker, die staan te popelen om met jou samen te werken.

Om in aanmerking te komen, volg je een HBO-opleiding in de richting van Human Resource Management. Daarnaast ben je flexibel, nauwkeurig en professioneel in je werk en beschik je over goede communicatieve vaardigheden. Je bent minimaal 20 uur per week beschikbaar voor een periode van minimaal 4 maanden. Je  ontvangt een aantrekkelijke stagevergoeding.

Over ons
KM Yachtbuilders bouwt aluminium schepen geheel naar wens van de klant in Makkum (Frl.) en doet het totale bouwproces op hun eigen werf. Dit is zeer uniek. Ook in 2023 staat het orderboek weer helemaal vol. We zijn een 24m. expeditieschip, een 20m hybride motorjacht en twee zeiljachten aan het bouwen. En daarnaast zijn er nog een aantal schepen in aanbouw en zijn we druk met grote refit projecten

Wil je meer informatie of meteen solliciteren? Stuur je bericht naar Sylvia Hemminga, HRM-adviseur bij KMY, via sylvia@kmy.nl. We kijken uit naar je reactie en wie weet word jij binnenkort een waardevol lid van ons team!

Wij zoeken iemand die;

  • een HBO opleiding in de richting van Human Resource Management volgt
  • Flexibel, nauwkeurig en professioneel is
  • Beschikt over goede communicatieve vaardigheden
  • Minimaal 20 uur per week voor een periode van minimaal 4 maanden beschikbaar is.

Solliciteer direct

Of stuur je motivatie + CV naar werken@kmy.nl