Ervaren jachtschilder met leidinggevende capaciteiten

Wat kan je verwachten?

WAT?

Op dit moment wordt de schildersafdeling verbouwd. We krijgen een nieuwe en één extra spuithal erbij. Hierdoor kan jij als (meewerkend) leidinggevende werk naar je toe halen c.q. binnenhalen. Daarnaast word je belast met de planning van zowel de werkzaamheden als het personeel. En je werkt mee als ervaren jachtschilder voor het interieure deel van het schip en of extérieure delen van de scheepsrompen.

WIE BEN JIJ?

Jij bent een vakman of vakvrouw met ervaring in het (lak) spuiten binnen het interieur en of exterieur gedeelte in de jachtbouw. Je kunt zelfstandig werken, neemt initiatieven en hebt een ondernemersgeest.

WIE ZIJN WIJ?

KM Yachtbuilders is een modern bedrijf met een no-nonsense mentaliteit waarbij ontwikkeling, duurzaamheid en samen navigeren centraal staan. We bouwen met elkaar waarbij iedereen de vrijheid heeft zichzelf te ontplooien.

We bieden afwisselend werk in een leuk team. Deze functie is in te vullen voor 4 of 5 dagen per week We bieden een tijdelijk contract aan met uitzicht op een vast dienstverband.

We bieden een tijdelijk contract aan met uitzicht op een vast dienstverband. Wanneer je ZZP’er bent, kun je ook reageren. Reacties en vragen kunnen naar de HRM afdeling, Sylvia Hemminga sylvia@kmy.nl

WAAR?

KM Yachtbuilders bouwt aluminium schepen geheel naar wens van de klant in Makkum (Frl.) en doet het totale bouwproces op hun eigen werf. Dit is zeer uniek. Ook in 2022/2023 staat het orderboek weer helemaal vol. We zijn een 24m. expeditieschip, een 20m hybride motorjacht en twee zeiljachten aan het bouwen. En daarnaast zijn er nog een aantal schepen in aanbouw en zijn we druk met grote refit projecten.

Wij zoeken iemand die;

Ervaring heeft in het (lak) spuiten binnen het interieur of exterieur gedeelte in de jachtbouw. Je kunt zelfstandig werken, neemt initiatief en hebt een ondernemersgeest.

Solliciteer direct

Of stuur je motivatie + CV naar werken@kmy.nl