Ervaren Cascobouwer Aluminium

Wat kan je verwachten?

Een vakman of vakvrouw met ervaring in vooral het samenstellen van aluminium secties, daar zijn wij naar op zoek! Een functie waarbij je veel afwisseling in het werk kan verwachten. Je gaat onder andere aan de slag met: bouwmal zetten, huidplaten plaatsen, secties bouwen, casco’s keren, walsen en lassen.

WAT?

Je gaat aan het werk als samensteller/bouwer. Het takenpakket is zeer afwisselend: bouwmal zetten, huidplaten plaatsen, secties bouwen, casco’s keren (kuipen, kielen, roeren, bolders, etc.), walsen en lassen.

WIE ZIJN WIJ?

KM Yachtbuilders is een modern bedrijf met een no-nonsense mentaliteit waarbij ontwikkeling en samen navigeren centraal staan. We bouwen ‘met elkaar’ waarbij iedereen de vrijheid heeft zichzelf te ontplooien. We bieden afwisselend werk in een leuk team.

Deze functie is in te vullen voor 4 of 5 dagen per week We bieden een tijdelijk contract aan met uitzicht op een vast dienstverband. Reacties en vragen kunnen naar de HRM afdeling, Sylvia Hemminga sylvia@kmy.nl

WAAR?

KM Yachtbuilders bouwt aluminium schepen geheel naar wens van de klant in Makkum (Frl.) Ook in 2022 staat het orderboek weer helemaal vol en gaan we een 24m. expeditieschip, een 20m hybride motorjacht en twee zeiljachten bouwen. Daarnaast zijn er nog een aantal schepen in aanbouw en zijn we druk met grote refit projecten.

Wie zoeken we?

Jij bent een vakman of vakvrouw met ervaring en vooral in het samenstellen van aluminium secties. En legt graag de basis voor een prachtig hoogstaand staaltje aluminium vakwerk.

Solliciteer direct

Of stuur je motivatie + CV naar werken@kmy.nl