Werf voor talent.

We zijn altijd op zoek naar nieuw talent dat wil doorgroeien in zijn of haar ambacht. Van werkvoorbereiders tot cascobouwers en van timmerlieden tot tuigers. Wil jij deel uitmaken van ons team en meewerken aan het bouwen van dromen? Bekijk dan onze vacatures of stuur een open sollicitatie.

Werken bij KM Yachtbuilders

Ben je direct op deze pagina terecht gekomen en kende je ons nog niet. Neem dan eerst even een kijkje op de rest van de site. Zo krijg je een aardige indruk van wie we zijn en wat we doen. Heel in het kort: we bouwen boten. Iets specifieker, aluminium zeil- en motorjachten op maat. Zoals je ze weleens ziet in documentaires over poolexpedities. Net als onze boten, vind je onze klanten over de hele wereld, van Chili tot Australië, maar ook dichter bij huis in Duitsland, Groot-Brittannië en natuurlijk ook in Nederland zelf.

Team
Een boot bouwen doe je niet in je eentje. Aan elke elke boot die wij afleveren hebben onze mensen met hart en ziel gewerkt. Van constructeurs, installateurs, hout- en metaalbewerkers, werkvoorbereiders, en werktekenaars tot schilders, electriciëns, ontwerpers, zeilmakers en verkoopmedewerkers. Dit vraagt om teamwork en verantwoordlijkheid, want elke schakel is even belangrijk voor het afleveren van een topproduct. Spreekt dit je aan, kijk dan snel bij de beschikbare vacatures hieronder.

Vacatures

Monteur Mechanische Systemen

Ben jij een ervaren mechanische monteur die graag in de jachtbouw werkt? Top! Wij zoeken namelijk iemand die de kneepjes van het vak beheerst en voor kwaliteit gaat. […]

Ervaren scheeps- en interieurbouwer

Vind je jachtbouw leuk en heb je ervaring in interieurbouw? Dan zoeken wij jou! We zoeken iemand waarbij kwaliteit voorop staat, die zelfstandig kan werken, klantvriendelijk is, collegiaal […]